Компанія Geely запатентувала дизайн серійного кросовера Smart (Фото)

На Мюнхенському автосалоні в минулому місяці Smart представив Concept #1, випереджаючи свою першу нову модель, розроблену в партнерстві з Geely. Тепер ми знаємо, як буде виглядати серійна модель, завдяки товарному знаку, зареєстрованому в Відомстві інтелектуальної власності Європейського Союзу.

Електричний компактний позашляховик, який ви бачите тут, явно натхненний шоу-каром, з гладким дизайном кузова. Тут добре видно тонкі повнорозмірні передні фари і задні ліхтарі, чисті бічні поверхні кузова і модний дизайн «плаваючого даху» з вбудованим інтелектуальним значком на D-стійці. Однак є кілька змін. Опущена нижня решітка має великі отвори (імовірно для більшого потоку повітря) і включає радарний датчик для функцій допомоги водієві, в той час як пара тонких повітрязабірників виросла з обох сторін.

Новинка поєднує в собі стиль Mercedes з розробкою Geely завдяки угоді, укладеній в 2019 році. Технічні характеристики залишаються загадкою, але компанія раніше заявляла, що автомобіль буде використовувати спеціально створену архітектуру BEV, яка пропонує: високий рівень динамічної керованості і пасивної безпеки.


Не пропустіть