Новий седан компанії Skoda отримає назву Slavia (Відео)

Друга серійна модель після SUV Kushaq, розроблена маркою SKODA в рамках проекту India 2.0, отримає назву Slavia.

«ŠKODA має багату історію, яка налічує понад 125 років. Ім’я SLAVIA уособлює старт успішної історії ŠKODA, що стала одним з найвідоміших автомобільних виробників в світі. Відродження традиційного найменування SLAVIA стане початком нової ери для чеського бренду, тепер уже на індійському ринку. Нова модель буде відрізнятися бездоганною якістю збірки, надійністю і відмінною керованістю. Ми очікуємо збільшення обсягів продажів в Індії, і модель SLAVIA буде грати ключову роль в досягненні цієї мети», – заявив Зак Холліс, бренд-директор Skoda Auto в Індії.

Слідом за весняною прем’єрою Kushaq чеський виробник представить свою другу нову модель, створену спеціально для індійського ринку. Skoda Auto відповідає за діяльність Volkswagen Group в цьому регіоні і, зокрема, за реалізацію кампанії India 2.0 по розширенню модельного ряду за рахунок нових моделей сегмента субкомпактних авто – Kushaq, Slavia і двох моделей Volkswagen, які дебютують пізніше. Всі вони використовують адаптовану інженерами Skoda модульну платформу MQB для місцевого ринку під назвою MQB-A0-IN. Варто відзначити, що в Індії локалізація виробництва Skoda Auto становить 95%.

Ім’я SLAVIA відсилає до перших днів історії Skoda Auto. У 1895 році її засновники Вацлав Лаурин і Вацлав Клемент відкрили майстерню по ремонту велосипедів в Млада-Болеславі, а пізніше вони почали самостійно розробляти велосипеди Slavia. Назвавши так новий седан для ринку Індії, чеський бренд віддає данину поваги своєму корінню, в той час як ім’я моделі Kushaq черпає натхнення в індійській історії. Тобто, Slavia відображає тісний зв’язок індоєвропейської, чеської та індійської традицій.

На самому початку 20-го століття велосипеди Slavia славилися надійністю, доступністю і оригінальними рішеннями. Дані якості і сьогодні є ключовими постулатами філософії Skoda Auto, яка отримала назву Simply Clever. У 1899 році під ім’ям Slavia почали випускати мотоцикли Laurin & Klement. Через більш ніж 120 років нова Skoda Slavia втілить в собі традиційні цінності марки і гармонійно доповнить модельний ряд популярних Octavia і Superb в Індії. Slavia буде являти собою елегантний, потужний і безпечний седан, тобто саме той автомобіль, який індійці чекають від чеської марки. Разом нові моделі Kushaq і Slavia істотно збільшать продажі марки на цьому ринку, що грає ключову роль в глобальній стратегії розвитку Skoda.


Не пропустіть