Оновлений Mercedes-Benz A-Class вперше вийшов на тести (Фото)

На цей раз нові шпигунські фотографії демонструють оновлений седан Mercedes A-Class 2022 року. Четверте покоління Mercedes-Benz A-Class з його високотехнологічним інтер’єром і еволюційним зовнішнім виглядом випускається з 2018 року. Можливо, він ще не показує свій вік, але автовиробник з Штутгарта не ризикує, і почав роботу над його наступником.

Седан A-Class, матиме оновлені фари з новим внутрішнім розподілом світла, в той же час форми бампера також будуть оновлені, решітка радіатора також отримає нову обробку «AMG Line», успадкувавши ту ж сітку, що і у нового C-Class. Mercedes не змінить первинну форму задніх ліхтарів, але знову змінить розподіл променів світла. Оновлення також включатимуть в себе переглянуту колірну палітру і новий дизайн легкосплавних дисків.

Оновлений Mercedes A-Class планується представити навесні 2022 року і надійти в продаж з червня 2022 року. Під капотом сімейство зазнає істотних змін, оскільки німецький бренд поступово відмовиться від двигунів, спільно розроблених Daimler і Renault, як дизельних, так і 1,33-літрових бензинових, додавши 48-вольтову технологію MHEV до бензинових двигунів.


Не пропустіть