BMW M3 Touring помічений на Нюрбургринзі з розпеченими гальмами (Фото)

Це не перший раз, коли ми бачимо фантастичний новий універсал BMW. Насправді, це навіть не перший раз, коли ми бачимо саме цей прототип M3 Touring. «Старий добрий 2288» повернувся для додаткових випробувань з метою атакувати Нюрбургринг всіма доступними силами.

Цілком ймовірно, ця конкретна сесія тестування пройшла успішно. Чи не кожен день ми бачимо універсал M3 на Нюрбургринзі, не кажучи вже про те, що його передні гальма були задіяні до такої міри, що розжарилися до червоного кольору. Фотограф виразно виявився в потрібному місці в потрібний час і зобразив цей тестовий автомобіль з чіткими деталями. Універсал злегка нахиляється вліво, демонструючи мінімальний крен кузова для автомобіля, здатного перевозити п’ять осіб і їх багаж.

Нові зображення показують не так багато нового, принаймні, з точки зору дизайну. 2288, схоже, носить ту ж камуфляжну плівку, що і в серпні 2020 року, коли ми вперше побачили його. Навіть колеса виглядають однаково, хоча шини можуть відрізнятися. Вкрай дивно бачити один і той же тестовий автомобіль на публіці, тому або BMW використовує один і той же номерний знак для декількох прототипів, або тестовий парк для першого офіційного універсалу BMW M3 дуже малий.

У будь-якому випадку, накидка приховує небагато. M3 Touring буде буквально M3 з трохи більшою кількістю сміття в багажнику. Велика решітка радіатора надійно утримує універсал, подаючи повітря в знайомий BMW 3,0-літровий рядний шестициліндровий двигун з подвійним турбонаддувом. Ми очікуємо, що це буде версія з потужністю 503 кінських сили (375 кіловат) від M3 Competition, передає потужність на всі чотири колеса, щоб вона могла конкурувати з Audi RS4 Avant. Це означає, що 8-ступінчаста трансмісія M Sport управляє перемиканням зубчастих коліс замість механічної, але ми підозрюємо, що покупці M3 Touring віддадуть перевагу цій настройці.


Не пропустіть