BMW M2 Competition 2023 року помітили на Нюрбургринзі (Фото)

Компанія BMW оновлює кілька своїх моделей, які найближчим часом будуть представлені громадськості. Правда, деяким доведеться почекати ще близько 2-3 років, але час летить досить швидко. Днями фотошпигуни змогли отримати кілька досить цікавих кадрів з траси Нюрбургринг, де проходили тестові заїзди нового BMW M2 Competition. На «заряджену» версію купе вказує ряд моментів. Примітно те, що BMW M2 ще не був представлений, що ще більше «підігріває» інтерес до опублікованих знімків.

Першим підтвердженням того, що на трасі тестується BMW M2 Competition, служить вихлопна система з чотирьох труб, рознесених попарно по сторонам бампера (фото: motor1.com ). Це вже говорить про те, що під капотом встановлений мотор з більш потужними динамічними характеристиками, ніж буде використаний для базової варіації. Другим значимим моментом є ковшеподібні сидіння, які можна помітити на деяких фотографіях. На жаль, салон автомобіля поки що не вдалося зафіксувати на камеру, але ряд зображень дають можливість бачити частково інтер’єр. Крім цього, на опублікованих фото видно великі колісні диски – не менше 20 дюймів, що також дає натяк на «заряджений» варіант моделі.

Технічні характеристики нового BMW M2 Competition поки не розкриваються, але в Мережі вже є кілька припущень. Зокрема, більшість експертів упевнена, що автомобіль все-таки отримає механічну коробку передач. Нагадаємо, що зараз BMW 2-Series Coupe пропонується виключно з автоматичною КПП. Що стосується продуктивності двигуна, то очікується не менше 490 кінських сил. Передача тяги, швидше за все, буде здійснюватися на задню вісь.

Крім динамічних відмінностей, «заряджена» версія повинна отримати кілька зовнішніх оригінальних деталей. Це може бути злегка змінена радіаторна решітка і вихлопна система, про яку було сказано трохи вище. На кузові також буде присутні кілька шильдиків даної варіації. Прем’єра ж моделі очікується не раніше 2023 року.


Не пропустіть