Mercedes представив інтер’єр абсолютно нового SL (Фото)

Автомобіль нового покоління Mercedes SL офіційно представлять 28 жовтня поточного року. Про це повідомила прес-служба автовиробника.

Під час дебюту, який пройде протягом наступного тижня, будуть також представлені такі автомобілі як, Kia Sportage, Rolls-Royce Black Badge, Corvette Z06 і Land Rover нового покоління.

Вперше Mercedes SL був представлений у вигляді тизера. Судячи з наданого анонсу компанії про дебют моделі, стає зрозуміло, що тизер повністю збігається з анонсом, де представлена ​​велика частина змін інтер’єру кабріолета.

Виходячи з наявних даних видно, що приладова панель вийшла симетричною і виступаючими вентиляційними отворами. Натомість приладової панелі встановлений екран.

Якщо говорити про технічну частину Mercedes SL, то тут інформації практично немає. Можна тільки припустити виходячи з шпигунських знімків, що кабріолет буде оснащуватися 2-літровим мотором з турбонаддувом, а також електромотором. Потужність автомобіля складе 578 к.с. Mercedes SL буде працювати в поєднанні з 9 АКПП, привід буде повним. Але це тільки домисли. Офіційна інформація буде представлена ​​під час дебюту, там же автомобіль скине камуфляж.


Не пропустіть