Mitsubishi Outlander отримав нову економічну версію з більш містким салоном (Фото)

Компанія Mitsubishi представила Outlander четвертого покоління із гібридною силовою установкою. Він отримав третій ряд сидінь і може проїхати чистою електрикою понад 80 кілометрів.

Mitsubishi Outlander змінив покоління у лютому 2021 року, але досі дилери продавали лише традиційні версії з ДВЗ. Тепер на ринок виходить економічний плагін-гібрид Outlander PHEV. Кросовер зберіг 2,4-літровий бензиновий двигун, але його віддача зросла зі 128 до 133 кінських сил. Компанію йому складають два електромотори: 116-сильний на передній осі та 136-сильний – на задній.

Місткість батареї досягає 20 кВт-год. З нею кросовер може проїхати до 87 кілометрів виключно на електротязі. Таким чином, власник гібридного Outlander може їздити містом чистою електрикою і не витрачати бензин, стоячи в пробках.

Зовні гібридний кросовер нічим не відрізняється від звичайного, за винятком зарядного лючка в правому передньому крилі і шильдиків з написом Plug-in Hybrid EV. На панелі приладів тепер відображаються параметри силової установки та заряд батареї. Але найголовніше, що технічна частина, що змінилася, дала можливість встановити в салоні третій ряд сидінь. Досі «четвертий» Outlander не мав 7-місної версії.

У Японії Mitsubishi Outlander PHEV коштує від 4,6 млн ієн або близько 40 тис. доларів у перерахунку за курсом.


Не пропустіть