На ринок виходить новий кросовер Haval Monster (Фото)

Минулого тижня компанія Haval анонсувала новий кросовер Haval Monster, який вже заявлений основним конкурентом для Changan UNI-T. 31 жовтня, у Китаї почалися передпродажі автомобіля. Виробник пропонує вибір із шести модифікацій, вартість яких варіюється в діапазоні від 132 000 до 169 000 юанів. Модель оснащена сучасним обладнанням, що забезпечує безпеку та комфорт для всіх учасників руху. На сьогоднішній день немає інформації про те, чи кросовер з’явиться найближчим часом в інших країнах.

Haval Monster може похвалитися досить цікавим дизайном, де впізнаються фірмові контури. Варто зазначити, що кросовер отримав і низку оригінальних рішень. Перше, що хочеться тут відзначити – це велику радіаторну сітку з незвичайним наповненням у вигляді безлічі пластикових планок. За рахунок цього вдалося надати модулю 3D-ефект. Вузька оптика головки з’єднана між собою декоративною вставкою контрастного помаранчевого відтінку. У нижній частині та на дверних картах присутня аналогічна смуга. В цілому, автомобіль виглядає спортивно та стильно. Корма оформлена не менш ефектно – ліхтарі демонструють оригінальну форму, на даху є велике антикрило, масивний бампер та двостороння вихлопна система.

Салон Haval Monster виконаний відповідно до сучасних запитів. Щоправда, в інтер’єрі немає нічого зайвого. На особливу увагу заслуговує велике мультифункціональне кермо і здвоєний монітор на центральній консолі. Останній виконує функції панелі приладів і мультимедійного комплексу. В цілому інтер’єр виконаний просто, але функціонально. Сидіння отримали якісне оздоблення з контрастним простроченням. Щодо потужності також є вибір. Кросовер оснащується турбованими двигунами на 1,5 і 2,0 літра. Продуктивність першого відповідає 184 кінським силам. Як трансмісія використовується автоматична коробка передач на сім ступенів «мокрого» типу на два зчеплення.


Не пропустіть