Недорогий компактвен Mitsubishi Xpander пережив рестайлінг (Фото)

Анонс прем’єри нового Mitsubishi Xpander відбувся тиждень тому. Тоді представники японського автомобільного бренду опублікували відеотизер оновленої моделі, а тепер рестайлінговий компактвен представлений офіційно.

Кросоверні гени були посилені: новинка отримала збільшений на 15-20 мм кліренс (до 220-225 мм залежно від виконання). Бампера стали масивнішими, збільшивши разом із собою обвіс спереду на 75 мм, а ззаду – на 45 мм. Загальна довжина автомобіля додала 120 мм – до 4595 мм.

Дизайнери «Міцубіші» зважилися дати реформованому Xpander повністю нову оптику. Фари моделі відтепер мають незвичайний Т-подібний стиль. Максимальний діаметр коліс був збільшений з 16 до 17 дюймів.

Стартові модифікації зберегли колишній інтер’єр, але для більш дорогих варіантів підготували нову передню панель з більш строгими лініями та якісним оздобленням. Кермо також замінили на модернізоване, а блок управління клімат-контролем зробили кнопковим.

Крім того, оновленій моделі дісталося електромеханічне гальмо стоянки, додатковий центральний підлокітник з об’ємним боком, а також нова мультимедійна система.

Компонування салону не змінилося – автомобіль як і раніше вже з базової версії має 3 ряди сидінь, але на другому ряду з’явилися USB-роз’єм для зарядки гаджетів.

Для реформованого Xpander залишиться доступний колишній півторалітровий «атмосферник» потужністю 105 кінських сил, якому до підвищення екологічності додали систему рециркуляції вихлопних газів. Ну а головне “обновлення” в агрегатній лінійці – це трансмісія. Застарілий 4-діапазонний “автомат” було вирішено замінити на варіатор.

У продаж на ринках Південно-Східної Азії оновлений Mitsubishi Xpander надійде до кінця 2021 року. За дореформені машини там зараз просять від 16 тисяч 700 доларів.


Не пропустіть