Mustang Shelby GT500 отримав ювілейну версію (Фото)

Щоб звичайний Mustang Shelby GT500 перетворити на Heritage Edition, потрібно докупити опціонний стайлінг-пакет, який включає пофарбування кузова в синій «металік» Brittany Blue та нанесення білих  гоночних смуг Wimbledon White. Від того, з чого вони зроблені, залежить ціна. Якщо це вініл (смуги можуть бути ще й чорними Absolute Black), то до ціни машини потрібно додати 2140 доларів. Намальовані вручну фарбою коштуватимуть значно дорожче, а повна вартість пакету зросте до 12 140 доларів.

Одночасно із запуском обмеженої серії Heritage компанія Ford розширила палітру кузовних фарб для моделі Mustang Shelby GT500. Відтепер у ній присутні вісім нових кольорів: сині Atlas Blue Metallic та Brittany Blue Metallic, тришаровий помаранчевий Cyber Orange Metallic, темно-сірий відтінок Dark Matter Gray Metallic, вінтажний зелений Eruption Green Metallic, синій Grabber Blue Metallic, пурпуровий Mischievou та помаранчевий Code Orange.

У технічному плані все без оновлень. Як і раніше Mustang Shelby GT500 оснащується компресорним мотором V8 5.2 потужністю 770 к.с. і 847 Нм максимального крутячого моменту. Коробка – семиступеневий «робот» Tremec з двома «мокрими» зчепленнями, який перемикає передачі за 80 мілісекунд. Стратегія управління мотором і трансмісією підглянута у гоночних «Фордів». Крім того, фастбек обладнали перемикачем режимів руху з 5 профілями, адаптивними амортизаторами MagneRide, а також підсилювачем керма з функцією налаштування. Рекомендована роздрібна ціна в США – $72 900.


Не пропустіть