Dodge Charger та Challenger отримали 818-сильний мотор (Фото)

Автомобілі Dodge Charger та Challenger з позначенням SRT Hellcat Redeye Widebody отримали нове виконання Jailbreak, яке відкриває необмежений доступ до каталогу персоналізації. Для таких маслкарів запропоновані поєднання опцій з більш ніж 20 категорій, а ще такі автомобілі стали потужнішими за стандартні.

Покупці маслкарів з пакетом Jailbreak зможуть вибрати один із семи варіантів оббивки сидінь, декоративні смуги на кузові, а також колеса. Крім того, їм доступні гальмівні супорти в 6 різних кольорах, 5 типів салонних бейджів, 4 варіанти оформлення керма й стільки ж відтінків для ременів безпеки та килимків. А ще такі Dodge мають свої унікальні опції, запропоновані ексклюзивно в рамках даного пакету.

Наприклад, у випадку з Challenger SRT Hellcat Redeye Widebody Jailbreak – це оббивка крісел сірою шкірою Hammerhead Grey, килимки з акцентами в тон, а також паски безпеки Hammerhead Grey, Sepia або Demonic Red. Туди ж можна додати 20-дюймові колісні диски Warp Speed Satin Carbon та Low Gloss Granite, хромований лючок бензобака, сині або жовті супорти та карбонові накладки з мідним відливом. Для седана Charger наявні ті ж опції, проте з невеликими змінами.

Крім того, пропонуються й уже готові рішення від дизайн-студії Dodge, а саме: Old School Challenger Jailbreak та Brass Funky Charger Jailbreak.

Під капотом таких машин стоїть знайомий за звичайним SRT Hellcat Redeye компресорний мотор HEMI V8 6.2, поєднаний із 8-діапазонним «автоматом» TorqueFlite 8HP90. Спеціально для виконання Jailbreak його віддачу збільшили з 808 до 818 к.с..

Прийом попередніх замовлень на маслкари відкриється наприкінці четвертого кварталу цього року. За пакет попросять лише 995 доларів.

Джерело Тарантас

Не пропустіть