Розкрито дату прем’єри нового покоління Kia Niro (Фото)

The Korean Car Blog дізнався про дату дебюту нового покоління Kia Niro: за власною інформацією видання, прем’єра відбудеться в рамках виставки Mobility Show, яка відкриється в Сеулі 25 листопада 2021 року. Відомо, що модель отримає новий дизайн у стилі концепту HabaNiro дворічної давності – фішкою автомобіля стануть вертикальні ліхтарі-бумеранги на всю довжину задніх стійок, які вже засвітилися на шпигунських фотографіях. Очікується, що у наступного Niro будуть три модифікації: гібридна, плагін-гібридна та електрична.

Niro, що дебютував у 2016 році, став першим гібридним кросовером у лінійці Kia. Через п’ять років модель готується до зміни покоління: весь минулий рік південнокорейська марка проводила дорожні випробування новинки та шпигунські фотографії передсерійного прототипу потрапили до мережі. За попередніми даними, Niro збереже колишні габарити, проте дизайн екстер’єру буде суттєво доопрацьований – серійна модель набуде рис шоу-кара HabaNiro, представленого в 2019 році.

Очікується гібридний варіант із установкою на базі 1,6-літрового ДВС, як у нинішнього Niro. Цей гібрид комплектується батареєю на 8,9 кіловат-години, яка забезпечує запас ходу на одній електриці 42 кілометри. Ймовірно, зі зміною покоління кросовер отримає більшу ємність батареї.

Крім того, підтверджено появу повністю електричного Niro EV: актуальний електрокар оснащується 201-сильним електромотором та батареєю ємністю 64 кіловат-години, одного заряду якої вистачає на 385 кілометрів. Кросоверу пророкують додаткову потужність та збільшення дальності ходу.

Джерело Мотор

Не пропустіть