Презентували Kia Sportage з низькою витратою і збільшеною потужністю (Фото)

Компанія KIA розкрила новий Sportage 2023 модельного року у гібридному виконанні. Автомобіль відрізняється низькою витратою палива та високою потужністю.

Оновлений кросовер KIA Sportage дебютував у новій версії, де витрата палива становить лише 6.03 літри на 100 км, а потужність установки становить – 226 к.с. Минулого місяця представники марки вже показували Sportage у новому для нього дизайні – тоді автомобіль отримав стильний салон, “гострий” екстер’єр та новий силовий агрегат на 2.5 літра.

Зараз представлений той же Sportage, але з гібридною платформою. Вона забезпечує запас ходу до 805 км. В оснащенні передбачається 1.6-літровий двигун, який працює разом з літій-іонною батареєю на 1.5 кВт-год. Загальна потужність складає 226 к.с.

Установка пропонується разом з 6АКПП та переднім або повним приводом. Базове виконання LX оснащується переднім приводом, але задіяна система активного повного приводу. У салоні виробник передбачив майже всі функції, які є у звичайної версії з ДВЗ. На центральній консолі представлений дисплей діагоналлю 12.3 дюйма, а також цифрова панель приладів з аналогічним розміром.


Не пропустіть