Американський офіс Toyota креативно натякнув на нову GR Corolla

Хоча про доповнену версію хетчбека натякнули ще місяць тому в Інстаграмі за допомогою фотографії актуальної моделі американського регіону, розгадати загадку вдалося не відразу, а лише після публікації та з подачі людей з форуму GR Corolla. При побіжному погляді на фото важко помітити щось незвичайне. Салон авто виглядає стандартно, але все ж таки учасники спільноти змогли помітити в ньому натяки на анонс нової версії.

Придивившись до електронної панелі приладів, можна помітити напис G:16 у тому місці, де мали бути годинники. Це говорить про турбований 3-циліндровий двигун G16E-GTS. Таким агрегатом (1,6 літра) оснащений хот-хетч GR Yaris. Японська версія цього авто розвиває 272 кінські сили (370 Нм).

Якщо розглянути знімок детальніше, можна навіть знайти передбачувану потужність нової версії. На панелі клімат-контролю вказано цифру 2 разом із числом 68, що може означати 268 сил. З приводу трансмісії інформації поки що немає, але на тизері актуальна модель представлена з АКПП. Погляд на систему навігації дає натяки з приводу системи приводу: на ньому вказана вулиця GR Four. Така назва використовується в Toyota для систем повного приводу GR Yaris.

Наразі останньою знахідкою можна вважати крихітний хетчбек в камуфляжній плівці. Цілком можливо, що це і є нова модифікована Corolla. Можливо, за аналогією з Yaris оновлена версія отримає назву GR Corolla. За деякими даними, представити новинку можуть ближче до кінця наступного року.

Офіційний тизер Toyota у Instagram


Не пропустіть