Opel представив універсал Astra Sports Tourer нового покоління (Фото)

Компанія Opel офіційно представила універсал Astra шостого покоління. Модель з приставкою Sports Tourer набула спільного з хетчбеком дизайну і перейшла на ту ж платформу EMP2 від Stellantis.

Універсал Astra отримав багажник об’ємом 608 літрів у звичайному стані та 1634 – при складених задніх сидіннях. Повністю ідентичні параметри заявляються і для співплатформного Peugeot 308 SW. Спинка заднього дивана розкладається у співвідношенні 40:20:40.

За силовими агрегатами відмінностей від хетчу Opel Astra немає. Для Sports Tourer теж доступні три двигуни: 1,2-літровий бензиновий турбомотор (110 або 130 к.с.), 1,5-літровий турбодизель (110 к.с.) і плагін гібрид, що складається з 1,6-літрового бензинового двигуна та електромотора (сумарна потужність 180 або 225 к.с.). Встановлена під заднім сидінням батарея ємністю 12,4 кВт*год. дозволяє проїхати до 60 кілометрів на чистій електротязі.

Класичні ДВС поєднуються з 6-ступеневою МКПП або 8-діапазонним «автоматом». Гібрид передбачає лише 8-ступеневий «автомат».

Випускатимуть універсал на заводі у німецькому місті Рюссельсхайм. Продажі в Євросоюзі розпочнуться в середині 2022 року, ціни поки що не названі.

Джерело Тарантас

Не пропустіть