Tesla випустила дитячий Cybertruck за ціною нового iPhone (Фото)

Компанія Tesla представила дитячий електричний квадроцикл Cyberquad, дизайн якого нагадує стилістику пікапа Cybertruck. Машину, орієнтовану на дітей віком від восьми років, поставлятимуть у напіврозібраному вигляді. Придбати новинку, максимальна швидкість якої становить 16 кілометрів на годину, можна лише на території США. Вартість – 1900 доларів.

Cyberquad обладнали електромотором, завдяки якому квадроцикл здатний розганятися до 16 кілометрів на годину. При цьому максимальну швидкість машини можна знизити до восьми кілометрів на годину. За технічними даними, на одному заряді батареї Cyberquad може проїжджати до 24 кілометрів. Однак на практиці відстань залежатиме від ваги користувача, рельєфу місцевості та швидкості руху. Перезарядити акумулятор можна за п’ять годин.

Майбутнім покупцям доведеться самостійно збирати машину. Щоб скористатися Cyberquad, необхідно власноруч з’єднати амортизатори зі сталевою рамою та колеса із півосями. Ймовірно, цим і обумовлена невисока вартість квадроциклу. Чи розробить Tesla версію електроквадроцикла для дорослих, поки невідомо.

Джерело Мотор

Не пропустіть