У Монголії запустили власне виробництво автомобілів (Фото)

Не виключено, що незабаром в Україні з’являться автомобілі виробництва ще однієї азіатської країни. Компанія Bars Motors відкрила перший автоскладальний завод у Монголії. Першим автомобілем, що зійшов із конвеєра, став кросовер Mozo. Надалі планується запустити виробництво SUV під назвою Bagatur (Богатир).

Bars Motors працює разом з китайською компанією Zotye. Завдяки цій співпраці нещодавно в Китаї було відкрито виробничу лінію на 25 тис. авто. Тепер компанія Bars Motors запустила виробництво у Монголії. Обсяги виробництва не перевищуватимуть 2,5 тис. автомобілів на рік. Проте, завод в Улан-Баторі планують зробити найбільш високотехнологічним у країні. Bars Motors завдяки прямій закупівлі деталей у японських та німецьких виробників обіцяє безперебійне та якісне постачання нових автомобілів.

Однак, про яких саме виробників з Японії та Німеччини йдеться, не відомо, адже кросовер Mozo – це копія китайського Zotye T500. Модель Mozo обладнана силовою установкою об’ємом 1,5 літра потужністю 156 к.с. Вартість такого автомобіля від 69 до 79 млн тугриків ($29 000 – $32 000). Ймовірно, що постачання деталей з Японії та Німеччини призначено для другого автомобіля — Bagatur, але офіційної інформації про нього поки що немає. Подробиць про експорт до інших країн поки що немає. Насамперед це залежатиме від рівня попиту на території Монголії.

Джерело Тарантас

Не пропустіть