Volkswagen показав новий Amarok (Фото)

Підрозділ Volkswagen Commercial Vehicles опублікував нові зображення майбутнього Amarok. Пікап вийде на ринок у 2022 році, отримає помітно більше електронних помічників і матиме підтримку фірмових онлайн-сервісів. Випускати модель буде завод у Хенераль Пачеко, Аргентина, а потім складання налагодять на підприємстві Ford у південноафриканському Сілвертоні. Зараз, нагадаємо,  «Амароки» сходять із конвеєра підприємств в Алжирі та Аргентині, причому на майданчику в Південній Америці буде налагоджено складання нового пікапа.

«Другий» Amarok буде побудований на спільній платформі з новим Ford Ranger. При цьому уніфікація може торкнутися як основи, так і двигунів. Для представленого наприкінці листопада «Рейнджера» шостого покоління поки заявлено три дизельні агрегати: V6 3.0 та «четвірка» 2.0 з одним або двома турбокомпресорами. Також у американського пікапа дві версії повного приводу: автоматичний та передовий постійний з режимом set-and-forget (встановив та забув).

Перші ескізи майбутнього «Амароку» Volkswagen опублікував навесні 2020 року. Нова ж порція зображень дає уявлення про зовнішність і внутрішнє оздоблення вже серійного пікапа. Наприклад, можна побачити, що модель збереже пропорції попередника, але стане більш виразною. Салон не те щоб революційний, але точно сучасний, з цифровою «приборкою», великим центральним екраном та новим важелем селектора трансмісії. У Volkswagen все це називають «силою та потужністю з чіткою ДНК бренду».

Новий Amarok отримає помітно більше асистуючих систем і засобів комунікації – але при цьому залишиться робочою конячкою. За останні десять років модель розійшлася по світу в кількості 800 тисяч екземплярів, і прийдешній пікап має примножити успіх попередника. «Амарок», до речі, знову продаватимуть у Європі, десь із кінця 2022 року. Основними ринками, як і раніше, будуть Південна Африка і Австралія.

Джерело Мотор

Не пропустіть