MINI нової генерації розсекретили до офіційної прем’єри (Фото)

У Мережі з’явилися перші шпигунські знімки хетчбека MINI нового покоління. Автомобіль без будь-якого камуфляжу був зафіксований у Китаї. На ринку піднебесної випускатиметься електрична модифікація моделі, а прем’єра новинки має відбутися у 2023 році.

Раніше британський автовиробник опублікував перші зображення закамуфльованої новинки. Маскування приховувало дуже цікаві деталі новинки. Автомобіль отримав звичні пропорції кузова, а також фірмову оптику, але повністю змінене оформлення задньої частини.

На місці великих прямокутних ліхтарів із закругленими кутами тепер красуватимуться трикутні елементи, але світловий візерунок, як і раніше, повторюватиме візерунок британського прапора. Ліхтарі будуть візуально об’єднані глянсовою накладкою на даху багажника, а задні крила та бампер стануть округлішими. Автомобіль отримав більш традиційне оформлення передньої частини, де з’явилися повноформатні крила та класичний капот. Нагадаємо, що у актуального MINI дуже маленькі крила і великий капот, який закриває всю носову частину вище за бампер.

Фотошпигунам вдалося сфотографувати і салон автомобіля. Новинка не матиме окремої панелі приладів. У салоні можна побачити лише проекційний дисплей з окремим склом. «Блюдце» по центру передньої панелі залишилося, проте екран став пласким і тонким, а також втратив фізичні кнопки. Під дисплеєм можна помітити традиційні тумблери та двоспицеве ​​кермо.

В основі нового покоління MINI лежатиме оновлена архітектура. У гамі кузовів повинен знову з’явитися кабріолет, а п’ятидверний хетчбек може вирушити на пенсію. Відомо, що модель пропонуватиметься як з ДВЗ, так і повністю електричних версіях (на фото одна з таких – електрична Cooper S).

Джерело Тарантас

Не пропустіть