Lamborghini Urus Evo 2023 потрапив в об’єктиви камер без камуфляжу (Фото)

Автовиробник Lamborghini має в лінійці успішну модель Urus, яка має попит у багатьох країнах. Вже цього року компанія покаже оновлене виконання флагмана.

Lamborghini Urus офіційно є успішною моделлю із Сант-Агати. За 4 роки виробник реалізував понад 16 000 екземплярів. На тлі високого попиту виробник вирішив здійснити оновлення моделі.

Тестові зразки були помічені на дорогах загального користування. За попередньою інформацією, новинка отримає позначення Lamborghini Urus Evo. Головна особливість нових знімків полягає в тому, що на них машина не мала камуфляжу на кузові.

Серед особливостей можна назвати матово-чорне оформлення кузова. Як повідомляють очевидці, прототипи проходили випробування поблизу Полярного кола. Оскільки на кузові був плівки, вдалося розглянути деякі зміни, передбачені виробником.

Так, передня частина отримала інші повітрозабірники на бампері та новий капот із вентиляційними отворами.

Помічений прототип мав стару оптику. У задній частині Urus виглядає так само свіжим, як і раніше, але в спеціальній версії його доповнить новий бампер. У нижній частині ховається великий дифузор.

Виробник вирішив зберегти у конструкції вихлопні труби. Основні зміни повинні бути всередині автомобіля, так як позашляховик оснастять гібридною силовою платформою.


Не пропустіть