В Україні незабаром з’явиться ще один недорогий кросовер від Chery (Фото)

Китайський виробник автомобілів Chery розпочав випуск нового кросовера. Йдеться про модель Omoda 5. Це буде глобальна моделлю, тому вона може вийти і на український ринок.

Спершу автомобіль пропонуватиметься лише з 1,6-літровим мотором потужністю 197 к.с.. Двигун поєднуватиметься із семишвидкісною автоматичною коробкою передач. Згодом авто матиме версії з півторалітровим бензиновим апаратом, гібридом та повністю електросиловою установкою.

Зазначимо, кросовер Chery Omoda 5 побудований на платформі моделі Tiggo 5x. Він досягає 4400 мм завдовжки і 1830 мм завширшки при колісній базі 2630 мм.

Автомобіль виглядає яскраво завдяки похилому даху, високій віконній лінії та мускулистим розширеним колісним аркам. Величезні ґрати радіатора поєднується з двоповерховою світлодіодною оптикою.

У салоні кермо сплющене знизу, а дисплеї цифрової панелі приладів та мультимедіа об’єднані в один блок. Клавіші клімат-контролю – сенсорні. Спортивні передні сидіння розділені найвищим центральним тунелем. У топовій версії буде оздоблення шкірою, передбачені панорамний дах, 18-дюймові диски та бездротова зарядка для смартфонів.


Не пропустіть