Subaru представила оновлений Outback 2023 року (Фото)

Subaru представила оновлений кросовер Outback 2023 року. Публічна прем’єра машини відбулася у рамках міжнародного автосалону у Нью-Йорку.

Так, оновлений Subaru Outback отримав інші передні фари та протитуманки, збільшену радіаторну решітку, новий бампер спереду. Чорні накладки на колісних арках стали масивнішими. У задній частині авто переглянуто форму вставок у бампері.

У салоні – система мультимедіа з підтримкою бездротового підключення інтерфейсів Apple CarPlay та Android Auto. Серед опцій – салонне дзеркало з вбудованим екраном, на який транслюється картинка з верхньої камери заднього виду.

Також Outback дісталася оновлена ​​система EyeSight: збільшено кут огляду стереокамер під лобовим склом, доопрацьовано ПЗ. На версії Touring дебютував EyeSight нового покоління, у якого до двох об’єктивів доданий третій, встановлений по центру. У Subaru повідомляють, що ця монокамера швидше розпізнає велосипедистів та пішоходів. Крім того, Outback отримав електричний підсилювач гальм, що дозволяє електроніці швидше та інтенсивніше починати уповільнення. З’явилася також система Automatic Emergency Steering, яка допомагає водієві відрулювати від перешкоди на швидкості до 80 кілометрів на годину.

Під капотом Subaru Outback – 2,5-літровий атмосферник потужністю 185 кінських сил або 2,4-літрова турбочетвірка потужністю 264 сили, обидва двигуни поєднуються з ланцюговим варіатором і повним приводом.

Продажі оновлених Subaru Outback у США розпочнуться восени 2022 року.


Не пропустіть