Bentley представила подовжений кросовер Bentayga з незвичайними задніми кріслами (Фото)

Виробник преміальних автомобілів Bentley презентував подовжений варіант кросовера Bentayga – новий Bentayga Extended Wheelbase (EWB).

Від вихідної варіації новинка відрізняється збільшеною на 180 міліметрів колісною базою – за заявою Bentley, все збільшення пішло на користь пасажирам другого ряду. Bentayga EWB має колісну базу 3175 мм при загальній довжині автомобіля 5322 мм.

Зазначимо, що конструкторам довелося переробити підлогу, бічні панелі, двері та дах. Також автомобіль має решітку радіатора Vertical Vane Grille та фірмові 22-дюймові диски. Окремо варто відзначити задні сидіння Airline Seat, які в компанії називає найпередовішими кріслами.

Крім того, є система регулювання постави, яка в автоматичному режимі регулює положення сидіння пасажира, заміряючи тиск на поверхню крісла. Таких зон тиску всього 6, у них можна застосовувати 177 індивідуальних налаштувань протягом 3 годин.

Крісла мають налаштування за 22 напрямками, які перемикаються із сенсорного екрану на центральній консолі між передніми сидіннями, а на двері винесені перемикачі режимів Business Mode та Relax Mode.


Не пропустіть