У Volkswagen з’явиться новий великий кросовер Tavendor (Фото)

Спільне підприємство FAW та Volkswagen сертифікує для ринку Китаю кросовер під назвою Tavendor: перші фото новинки публікує видання AutoHome. Судячи з оприлюднених габаритів, позашляховик стане крос-купейною версією вже наявної у підприємства моделі Talagon і конкурентом іншого великого крос-купе – VW Teramont X, виробництвом якого зайнятий альянс Volkswagen та корпорації SAIC.

Всі три моделі мають однакову колісну базу – 2980 мм, але за параметрами довжини кузова Tavendor займе проміжне положення. Якщо одноплатформений Talagon витягнувся на 5152 мм, а довжина VW Teramont X становить 4917 мм, то у новинки від бампера до бампера – 4936 мм. Очевидно, різниця в розмірах пояснюється нюансами дизайну.

VW Tavendor буде відрізнятися динамічним силуетом, незвичайно масивним спойлером у задній частині та множинними хромованими вставками на кузові. З’явиться у нього, судячи з сертифікаційних фото, і версія R-Line з більш агресивним дизайном бамперів та оригінальним оформленням патрубків вихлопної системи. При цьому, на відміну від VW Talagon, семимісної модифікації на крос-купе не планується.

Поки що для новинки анонсований лише один двигун – дволітрова «турбочетвірка» потужністю 186 к.с. У майбутньому VW Tavendor може отримати й інші силові агрегати, які встановлюються на інші позашляховики сімейства. Їхня віддача досягає 300 к.с. На ринку Китаю новинка має з’явитись до кінця нинішнього року.


Не пропустіть