Rolls-Royce представив другий екземпляр наддорогої моделі Boat Tail (Фото)

Компанія Rolls-Royce представила на Конкурсі елегантності Вілла д’Есте в Італії другий екземпляр лімітованої моделі Boat Tail, чий тираж обмежиться лише трьома машинами. Джерелом натхнення для оформлення автомобіля, відповідно до побажань покупця, став перламутр.

Процес розпочався з вибору чотирьох перлинних раковин із приватної колекції замовника, який володіє сімейним бізнесом з видобутку перлів. Вони стали відправною точкою для створення кольору кузова. У Rolls-Royce описують його як «миготливу суміш устричного та ніжно-рожевого кольорів». Фірмова статуетка марки виготовлена ​​з рожевого золота.

Для обробки інтер’єру в компанії підібрали рожеву шкіру в тон основного кольору кузова та шкіру коричневого відтінку, що перегукується з капотом та деревом на задній частині автомобіля. Крім того, в салоні є вставки з перламутру – на панелі приладів і важелі селектора АКП. З пасажирського боку встановлено годинник із перламутровим циферблатом.

Автомобіль, як і перший екземпляр Boat Tail, має незвичайний багажник – він призначений для зберігання пари складаних табуретів, парасольки та набору посуду для пікніка. Є в ньому також бокс для вина. Довжиною кабріолет довжиною 5,9 метра приводить двигун моделі Phantom – 12-циліндровий агрегат об’ємом 6,75 літра (571 к.с., 900 Нм).

Загалом дизайн Rolls-Royce Boat Tail, як нагадує назва, виконаний у стилістиці яхт. Вартість машин із оригінальним кузовом офіційно не називається, але є інформація, що замовник першого екземпляра заплатив за нього 28 мільйонів доларів. Останню третю машину публіці не показуватимуть — за рішенням покупця.


Не пропустіть