У мережі поширили зображення оновленого кросовера Honda CR-V (Фото)

Портал Carscoops опублікував чергову порцію світлин прототипу оновленого Honda CR-V. Судячи з фото, зі зміною покоління модель очікують значні зміни у зовнішності.

Так, передня частина машини виглядає більш вертикальною, а в ґратів радіатора з’явився інший дизайн, що нагадує про актуальну версію Civic. Ззаду можна побачити імітацію патрубків вихлопної системи, вбудованих у бампер, а також нові ліхтарі.

Знімків салону нового Honda CR-V поки що немає, але подейкують, що CR-V шостого покоління має отримати нову цифрову комбінацію приладів та екран мультимедійної системи більшого розміру. Підвищиться якість оздоблювальних матеріалів, а сам салон стане більш просторим.

Щодо версій кросовера, то їх буде дві. Перша – з 1,5-літровою «турбочетвіркою» на 193 кінські сили, а друга – з гібридною установкою e:HEV, яка складається з 2,0-літрового ДВЗ та пари електричних двигунів. У Європі CR-V буде доступний виключно у версії гібрид, на китайському ринку – тільки з півторалітровою «турбочетвіркою», тоді як в США запропонують обидві модифікації.

Презентація оновленого Honda CR-V відбудеться найближчими місяцями.


Не пропустіть