Peugeot представила оновлений седан 408 (Фото)

У Китаї представили оновлений седан Peugeot 408 для місцевого ринку. Автомобіль отримав зовнішність у стилі європейського Peugeot 308, а також повністю новий салон із фірмовою архітектурою i-Cockpit.

Габаритні розміри автомобіля залишилися без змін: довжина дорівнює 4750 мм, ширина – 1820 мм, висота – 1488 мм, а колісна база становить 2730 мм.

Модернізація практично не торкнулася кузова, капота і панелі дверей седана, проте зміни у зовнішності є. Так, передня частина оновленого Peugeot 408 отримала оформлення в стилі актуального хетчбека Peugeot 308 для ринку Європи – з вузькою світлодіодною головною оптикою, «клаптиків» денних ходових вогнів і безрамковими ґратами радіатора. Також з’явився новий логотип компанії: це перша модель у КНР із таким шильдиком.

В салоні – фірмова архітектура i-Cockpit із цифровою панеллю приладів над кермом та клавішами на центральній консолі. Більшість елементів у седана оригінальні, а замість мініатюрного важеля управління КПП збережено класичний важіль.

В Китаї авто запропонують з 1,6-літровим турбодвигуном потужністю 170 к.с. у поєднанні з 6-ступінчастою автоматичною трансмісією. Крім того, збережеться і молодша «турботрійка» об’ємом 1,2 літра (136 к.с.).

Цінник на новинку поки не вчепили.


Не пропустіть