Новий кросовер DS 7 Crossback помітили після рестайлінгу (Фото)

Компанія Citroen запустила кілька років тому марку DS для конкуренції із BMW та іншими німецькими моделями. Незважаючи на те, що автомобілі французького бренду не отримали очікуваної популярності, виробник продовжує їх розвивати. Зокрема, незабаром на ринок вийде рестайлінгова версія кросовера Citroen DS 7 Crossback 2023 року.

Про це свідчить серія знімків, на яких зображено французьку модель з мінімальною кількістю камуфляжу. Судячи з фотографій, DS 7 Crossback зазнає мінімальних змін. Зокрема, Citroen переробить радіаторну решітку з новим сітчастим дизайном та хромованими вставками. Передній бампер поповниться модернізованим повітрозабірником. Очікується, що Citroen змінить конфігурацію головної оптики.

Бічна та задня частини кузова також практично не змінилися. Хоча деякі елементи екстер’єру приховує камуфляж, вже зараз можна сказати, що DS 7 Crossback збереже колишній кормовий бампер зі здвоєними вихлопними патрубками. Але не виключено, що малюнок задньої оптики теж буде трохи доопрацьований.

Опубліковані фото показують, що зміни в інтер’єрі зведені до мінімуму. Ймовірно, основну увагу Citroen зосередив на технічній частині. За попередньою інформацією, DS 7 Crossback отримає новий гібрид, сукупна віддача якого буде доведена до 360 к.с. До його складу включають більш ємну батарею, за рахунок чого збільшиться запас ходу на електротязі.

Офіційний дебют нового DS 7 Crossback заплановано на кінець цього року.


Не пропустіть