Індійська Mahindra виводить на ринок семимісний рамний позашляховик за $15 тисяч (Фото)

Індійська компанія Mahindra офіційно представила нову генерацію позашляховика Scorpio-N. Це одна з небагатьох моделей індійського виробника, яка буде представлена на європейському ринку.

Зовнішній вигляд новинки створили в знаменитому італійському ательє Pininfarina. Дизайн вийшов м’язистим — із широкими ґратами радіатора, розширеними крилами та профільованими боковинами. До того ж автомобіль став на 20 см довшим за попередника.

Що стосується габаритних розмірів Mahindra Scorpio-N, то вони наступні:

  • Довжина — 4662 мм
  • Ширина — 1917 мм
  • Висота — 1857 мм
  • Колісна база — 2750 мм

Збільшені розміри дозволили зробити Mahindra Scorpio-N семимісною моделлю. У найдорожчій версії салон оздоблений шкірою, з’явилися віртуальна панель приладів і 8,0-дюймовий сенсорний дисплей. Також передбачені діодні фари, електропривід крісла водія, двозонний клімат-контроль і камери кругового огляду.

Рушійною силою новинки стали 2,0-літровий 203-сильний бензиновий турбомотор, а також турбодизельний агрегат об’ємом 2,2 л (132 і 175 к. с.). Покупці зможуть вибрати 6-швидкісні механічну й автоматичну КПП. Привід може бути заднім або повним, причому в останньому випадку є знижувальна передача, блокування заднього диференціала та набір режимів для різних типів бездоріжжя.

Рамна модель надійде в продаж восени поточного року за ціною від 15 до 25 тис. доларів.


Не пропустіть