Haval повністю розсекретив кросовер Cool Dog (Фото)

У Китаї стартував продаж нового кросовера Haval під назвою Cool Dog. Як повідомляє місцевий портал CarsNewsChina, ціни на автомобіль стартують від 123 800 юанів, це трохи більше 18 тисяч доларів США. Топова версія машини обійдеться мінімум у 149 800 юанів, або 22 тисячі доларів.

Початкові комплектації новинки отримали 1,5-літровий бензиновий турбодвигуном із віддачею 150 к.с. та передній привід. Мотор працює спільно з семиступінчастим «роботом». Топові версії машини оснащені таким же двигуном потужністю 184 «коней». Також старші модифікації Cool Dog можна купити із приводом на всі колеса. Надалі не виключається поява гібридної модифікації автомобіля.

Кросовер отримав агресивний дизайн, а його довжина становить 4520 мм. Розмір колісної бази – 2710 мм. Новинка побудована на платформі L.E.M.O.N.

У салоні машини встановили цифрову панель приладів і 12,3-дюймовий сенсорний дисплей мультимедійної системи. Новинку обладнали панорамним люком, аудіосистемою JVC з 18 динаміками та просунутою навігаційною системою.


Не пропустіть