Китайська Hongqi розпочала продажі розкішного мінівена за $50 тисяч (Фото)

Преміальна автомобільна марка з Китаю під назвою Hongqi, що в перекладі означає «Червоний прапор», розпочала продаж на місцевому ринку нового розкішного мінівену під назвою HQ9.

Передньопривідний мінівен отримав 2,0-літровий бензиновий двигун потужністю 252 кінські сили. Агрегат працює спільно з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. Пізніше має з’явитися і гібридна версія автомобіля.

Машину оснастили масивними ґратами радіатора з вертикальними ламелями, вузькими світлодіодними фарами та численними хромованими елементами. Також HQ9 обладнали панорамним дахом, спойлером зі стоп-сигналом та незвичайними ліхтарями, об’єднаними світлодіодною смугою. У салоні машини встановили цифрову панель приладів, великий сенсорний дисплей, бездротову зарядку для смартфона і крісла, обтягнуті шкірою.

Ціни на модель стартують від 358 800 юанів, це близько 50 тисяч доларів за актуальним курсом.

Раніше бренд Hongqi, що входить до концерну FAW, випускав автомобілі виключно для політичної еліти КНР, проте нещодавно став виробляти «цивільні» машини для вільного продажу. Більше того, компанія вже експортує свої моделі до Об’єднаних Арабських Еміратів та Норвегії.


Не пропустіть