Оновлений кросовер Hyundai Santa Fe вперше показали на відео

В YouTube поширили невеликий ролик, на якому показано кросовер Hyundai Santa Fe нового покоління. На відео автівка прихована під камуфляжем, але вже зараз можна сказати, що новинка значно зросла у розмірах та отримала інший дизайн.

Очікується, що презентація оновленої моделі відбудеться до кінця поточного року. Хоча спочатку планувалося, що новинку покажуть лише 2023 року. За неофіційними даними, південнокорейська компанія прискорила розробку нового Santa Fe через слабкі продажі кросовера актуального покоління, який з’явився в 2018 році, а через два роки зазнав суттєвого рестайлінгу.

https://youtu.be/On4dfZ4iC5A

В Україні актуальний Hyundai Santa Fe доступний з 2,5-літровим бензиновим двигуном потужністю 180 к.с., а також 2,2-літровим дизельним мотором, що розвиває 202 кінські сили. Бензиновий мотор працює спільно з 6-діапазонною автоматичною трансмісією, а також  переднім або повним приводом. Дизельний агрегат поєднується із 8-ступінчастою трансмісією DCT та повним приводом. Ціни на кросовер стартують від 1 473 100 грн.


Не пропустіть