Lamborghini розсекретила позашляховий спорткар Huracan Sterrato (Фото)

Компанія Lamborghini розсекретила позашляховий спортивний автомобіль Huracan Sterrato, який буде випущений обмеженим тиражем.

Візуально версія Sterrato відрізняється додатковими світлодіодними модулями, пластиковим обвісом у нижній частині кузова та повітрозабірником на даху, де також встановлені поздовжні рейлінги.

Автомобіль отримав збільшений на 44 мм дорожній просвіт розширену на 30 мм колію, нові 19-дюймові колеса з розробленими для моделі покришками Bridgestone Dueler AT002. Купе зберегло 610-сильний 5,2-літровий атмосферний V10 у поєднанні з 7-ступінчастою роботизованою коробкою передач і повним приводом з механічним блокуванням диференціала на задній осі.

Версія Sterrato отримала переналаштовану систему Lamborghini Dinamica Veicolo Integrata (LDVI), яка в режимі реального часу відстежує поведінку автомобіля та коригує налаштування силового агрегату, повного приводу. У систему вибору режимів руху виник алгоритм Rally.

Спорткар отримав обробку салону алькантарою Verde Sterrato, перероблену графіку цифрової панелі приладів, а також додаткові показання приладів – цифровим датчиком кута нахилу з індикатором тангажу та крену, компасом, повідомленням про географічні координати та індикатором кута повороту керма.

Huracan Sterrato отримав підтримку мобільного додатку Lamborghini UNICA, який дозволяє віддалено контролювати автомобіль. Новинка також має синхронізацію про частоту серцевих скорочень з Apple Watch із бортовою системою телеметрії, а також вбудований відеореєстратор Lamborghini Drive Recorder.

У рамках заводської програми персоналізації Lamborghini Ad Personam для новинки запропонують 350 кольорів кузова та 60 варіантів декору салону. Тираж Lamborghini Huracan Sterrato складе 1499 екземплярів, випуск яких розпочнеться з лютого 2023 року.


Не пропустіть