Mercedes-Benz представив новий розкішний автомобіль Mercedes-Maybach S-Class Haute Voiture (Фото)

Mercedes-Maybach, преміальний підрозділ німецького концерну Mercedes-Benz Group, презентував розкішний автомобіль Mercedes-Maybach S-Class Haute Voiture. Новинку буде випущено строго обмеженим тиражем у 150 екземплярів. Автомобіль надійде у продаж на початку 2023 року.

Mercedes-Maybach S-Class Haute Voiture буде доступний виключно у версії S 680 з 6,0-літровим двигуном V12 потужністю 612 кінських сил.

«Продумані функції та ексклюзивні елементи дизайну – ось, що робить Mercedes-Maybach S-Class Haute Voiture однією з найекстравагантніших моделей, які ми коли-небудь створювали. Він представляє вишукану розкіш у її найчистішій формі. Наші клієнти мають доступ до найрозкішнішого способу життя, тому ми хотіли відобразити це, створивши щось абсолютно бажане та використовуючи компоненти, яких раніше не було в автомобілях Mercedes-Maybach», – заявив Горден Вагенер, головний дизайнер Mercedes-Benz Group AG.

До кожного екземпляра Mercedes-Maybach S-Class Haute Voiture додаватиметься виготовлена вручну подарункова коробка, масштабна модель автомобіля та кільце для ключів.


Не пропустіть