Розсекретили дизайн оновленого кросовера BMW X5 (Фото)

Німецький виробник провів закриту презентацію оновленого кросовера BMW X5. Незважаючи на секретність, у Мережу втеклизнімкиавтомобіля, розсекретивши його дизайн.

Хтось із гостей зробив кілька фотографій BMW X5, завдяки чому шанувальники баварської марки до офіційної прем’єри отримали нагоду побачити, як виглядає преміальний позашляховик. Експерти вже вивчили отримані знімки, і дійшли висновку, що найсуттєвіші зміни отримала передня частина BMW X5. У транспортного засобу інший бампер, змінені фари, а також решітка радіатора. Задня частина кросовера не отримала помітних змін. Лише ліхтарі трохи змінили форму.

Презентація була закритою, тому подробиць про BMW X5 поки немає, але є інформація, що під капотом новинки з’являться нові силові агрегати. Йдеться про турбовані мотори. Конструктори готують чотири- та шестициліндрові версії.

Коли BMW X5 дебютує на рику, поки що невідомо. Імовірно, що вже наприкінці зими компанія представить машину широкому загалу. До середини року вона з’явиться у продажу. Дебют новинки на ринку США відбудеться лише восени, а перші поставки позашляховиків покупцям вже будуть здійснюватися за програмою 2024 року.


Не пропустіть