Renault показала абсолютно новий Espace (Відео)

Компанія Renault опублікувала перші тизери оновленої моделі Espace. Новинка дебютує вже цієї весни і перетвориться на кросовер.

Як стало відомо, новий Espace буде заснований на базі Renault Austral. Іншими словами, автомобіль буде його подовженою версією.

Renault Espace буде довшим за Austral приблизно на 20 см (4,7 м), а його колісну базу збільшать на 7 см (до 2,74 м). Це дозволить встановити в салоні третій ряд сидінь, але на ньому зможуть розміститися лише діти.

Автомобіль комплектуватиметься бензиновими моторами об’ємом 1,2 л (130 к.с.) та 1,3 л (140 і 160 к.с.), а флагманом стане 200-сильна гібридна версія. Покупцям запропонують 6-швидкісну механічну трансмісію та варіатор. Привід буде лише переднім.

Renault Espace — мінівен французької компанії Renault. Espace першого, другого і третього покоління випускалися компанією Matra, але продавалися під брендом Renault. Четверте покоління автомобіля було розроблено і випускається компанією Рено. Модель Espace, що випускається з 1984 року, часто називають першим у світі серійним мінівеном.


Не пропустіть