Компанія Polestar оновила свій електромобіль Polestar 2 (Фото)

Виробник Polestar, який випускає машини в Китаї у співпраці з Volvo, оновив свою першу повністю електричну модель – седан Polestar 2. Головною новиною стало те, що базовим буде відтепер не передній, а задній привід.

Тепер найдоступніша задньопривідна версія видаватиме 272 або 300 к.с.. Завдяки цьому розгін до «сотні» вдалося скоротити на 1,2 секунд – до 6,2 секунд.

Повнопривідна версія також стала потужнішою завдяки новому задньому мотору. Вона видає 422 «конячки» проти колишніх 408 к.с., а в новому форсованому варіанті – 476 кінських сил. Це дозволило скоротити час розгону до 100 км/год до 4,2 секунд.

Також електромобіль отримав нові батареї. Молодша версія оснащується блоком із акумулятором LG Chem сумарною ємністю 69 кіловат-годин, старші акумулятори отримали нову батарею з елементів живлення марки CATL на 82 кіловат-години.

Базова модифікація з одним двигуном тепер проїжджає на одному заряді до 518 км, що на 40 км більше, ніж раніше. Задньопривідний автомобіль має запас ходу до 635 км.

Нарешті, топова повнопривідна версія тепер може проїжджати до 592 км, на 105 км більше ніж раніше.


Не пропустіть