Range Rover оновив кросовер Velar (Фото)

Компанія Land Rover офіційно представила оновлений варіант кросовера Range Rover Velar. Авто вже можна замовити на ринку Північної Америки.

Land Rover офіційно представила оновлений кросовер Range Rover Velar. Цю модель випускають із 2017 року. У ході рестайлінгу змінили передню решітку та фари головного світла. Ззаду з’явилися нові ліхтарі, а лінія стоп-сигналу тепер розташовується на всю ширину кузова, що стилістично поєднує кросовер зі старшою моделлю Range Rover. Крім того, автомобіль отримав новий задній бампер, який тепер знаходиться нижче. У компанії вважають, що це робить силует машини динамічнішим.

У салоні з’явилися нові оздоблювальні матеріали, але головною відмінністю стала повністю нова мультимедійна система з вигнутим дисплеєм діаметром 11,4 дюйма. Виробник обіцяє суттєве підвищення зручності користування. Зокрема, всі основні функції завжди виведені на основний екран мультимедіа, а 80% другорядних функцій доступно не більше ніж у двох кліках меню.

Істотно покращено можливості щодо віддаленого оновлення автомобіля. Так, виробник може «по повітрю» не лише оновити прошивку мультимедіа, а й змінити функції та налаштування основних систем кросовера, включаючи керування двигуном, трансмісією та підвіскою.

Для Північної Америки автомобіль пропонуватиметься з одним із двох вже відомих рядних турбованих двигунів із чотирма та з шістьма циліндрами. Їхня потужність складає 247 і 395 к.с. відповідно. Для європейських покупців очікується збереження та дизельного варіанту.

Джерело autonews

Не пропустіть