Porsche розсекретила зовнішність оновленого Cayenne (Фото)

Німецька компанія Porsche тестує оновлений Cayenne. Світлинами з випробувань кросовера 2024 модельного року німецький виробник поділився на своєму офіційному сайті, повідомляє MMR.

Porsche не лише розсекретила зовнішність оновленого Cayenne, але й розповіла про зміни, які чекають на кросовер. Серед них – нова підвіска з двокамерними пневматичними балонами, мультимедійна система наступного покоління і фари HD Matrix LED з піксельною технологією Hella, Infineon і Nichia.

«Будь-хто, хто купує Porsche, повинен знати, що їхній автомобіль здатний витримати виключно високі навантаження — незалежно від типу поверхні, по якій він їде», — заявив Дірк Лерш, який керує збіркою та тестуванням прототипу Cayenne.

Прем’єра рестайлінгового Porsche Cayenne очікується навесні поточного року, ймовірно, у квітні. Втім, точної дати поки не оголошено.

В Україні актуальна версія кросовера Porsche Cayenne пропонується за ціною від 3 144 065 грн. За ці гроші покупці отримують авто з 3,0-літровим бензиновим двигуном на 340 к.с. та 450 Нм крутного моменту.


Не пропустіть