У США дебютував оновлений кросовер Chevrolet Trailblazer (Фото)

Кросовер Chevrolet Trailblazer тепер більше нагадує компактний паркетник Chevrolet Trax нового покоління.

Зовні кросовер став ще більш хижим: верхні секції ходових вогнів тепер тонші (в базі вони з лампами розжарювання, діоди з’являються у старших комплектаціях), основні світлодіодні фари компактніші, а радіаторні ґрати ширші. Також змінено бампери та задні ліхтарі, на палітрі з’явилися нові кольори кузова.

Як і раніше, на вибір запропоновані комплектації LS, LT, RS та Activ. Особливості версій RS — інші радіаторні грати, 19-дюймові колеса (передусім 18-дюймові), «спортивний» чорний декор і круглі патрубки випускної системи. Trailblazer Activ зможе похизуватися захисними накладками на бамперах, 17-дюймовими колесами із зубчастими шинами, а також пристосованими для бездоріжжя пружинами і амортизаторами.

Уже в базовій комплектації кросовер має восьмидюймовий дисплей приладів і 11-дюймовий сенсорний екран мультимедійки. Пульт клімат-контролю залишився без змін.

Список базового оснащення тепер включає круїз-контроль та кнопку запуску двигуна, а камера заднього огляду має високу роздільну здатність. Комплекс Chevy Safety Assist також є вже в початковій комплектації, адаптивний круїз-контроль залишився в списку опцій.

Під капотом автівки можуть бути лише трициліндрові турбодвигуни. Базовий Chevrolet Trailblazer для США має двигун 1.2 на 139 к.с. і 219 Нм крутного моменту, що поєднується із «варіатором» та переднім приводом. Агрегат 1.3 має віддачу в 157 к.с. та крутний момент у 236 Нм. Він може працювати спільно з «варіатором» та переднім приводом або 9-ступінчастою АКПП та повним приводом.

У американських дилерів оновлені кросовери Chevrolet Trailblazer з’являться лише восени.


Не пропустіть