Volkswagen представив одразу два нові кросовери (Фото)

Німецька компанія Volkswagen представила оновлені версії кросоверів Atlas та Atlas Cross Sport. Публічний показ обох моделей вперше відбудеться цими вихідними на автомобільній виставці у Чикаго.

Зовні оновлені кросовери можна відрізнити за новими світлодіодними фарами головного світла, бамперами та ґратами радіатора. Ззаду з’явилися нові верхні спойлери, а п’ятимісна версія Cross Sport отримала новий дифузор, щоб візуально сильніше відрізнятися від семимісного базового варіанту.

Головна технічна відмінність полягає у відмові від атмосферних двигунів VR6. Щонайменше на ринках Північної Америки їх замінить дволітровий чотирициліндровий двигун з турбонаддуванням потужністю 269 кінських сил. Автовиробник запевняє, що з таким двигуном кросовери будуть динамічнішими та економічнішими, ніж із шестициліндровими силовими установками.

Обидва кросовери оснащуються безальтернативними восьмиступінчастими автоматичними трансмісіями. Базовими будуть передньопривідні версії, повний привід доступний лише за доплату.


Не пропустіть