Hyundai оновила хетчбек i10 для європейського ринку (Фото)

Компанія Hyundai оновила модель i10 для Європи, що випускається на турецькому заводі компанії.

Як стало відомо, європейському хетчбеку дісталися інші радіаторні ґрати з вбудованими осередками ходових вогнів. Причому контур самих ґратів залишився тим самим. Також з’явилися нові задні ліхтарі (знов-таки у колишніх корпусах) та інші 15-дюймові колеса. Словом, здалеку оновлену «десятку» непросто відрізнити від дореформеної.

Топ-версія Hyundai i10 N Line оновлена ще скромніше: дизайн передньої частини у неї взагалі не чіпали. Як і раніше, вона відрізняється від базової п’ятидверки більш агресивною зовнішністю, 16-дюймовими колесами, червоним декором та «двостволкою» випускної системи.

Всередині авто замість аналогових шкал тепер цифрові спідометр та тахометр, між якими розташований дисплей маршрутного комп’ютера діагоналлю 4,2 дюйми. Медіасистема із восьмидюймовим екраном залишилась від колишньої версії.

Про силові параметри новинки не сказано жодного слова. Швидше за все, вони залишаться без змін. Зараз турецький Hyundai i10 пропонується з атмосферними моторами 1.0 MPI (67 к.с.) та 1.2 MPI (84 к.с.), обидва поєднуються як з п’ятиступінчастою МКПП, так і з «роботом». Топ-версія i10 N Line оснащується турботрійкою 1.0 T-GDI (100 к.с.), але у парі з механічною коробкою перемикання швидкостей.

Виробництво оновлених хетчбеків на турецькому заводі має розпочатися навесні, а на європейському ринку автівка з’явиться до кінця літа.


Не пропустіть