На тестах засвітилося наступне покоління кросовера Chevrolet Equinox (Фото)

Компанія Chevrolet розпочала дорожні випробування прототипу Equinox нового покоління. Раніше автомобіль ловили під час випробувань на полігоні General Motors. Це говорить про те, що робота над Chevrolet Equinox 2025 йде повним ходом. Однак, до офіційної презентації автомобіля залишилося багато часу. Очікується, що він дебютує ближче до кінця цього року.

Американська модель все ще прихована щільним камуфляжем, який заважає розглянути навіть загальну форму кузова. Але опубліковані знімки дозволяють дізнатися про деякі подробиці. Так, майбутній кросовер отримає більш незграбний кузов, що характерно для дорогих моделей марки. Задня частина відрізняється квадратними формами, коли передня різко опускається вниз. Це поєднання надає кросоверу вигляду позашляховика.

Сітчаста накидка спереду відкриває вигляд решітки радіатора, малюнок якої тепер складають металеві планки, рознесені між собою на помітну відстань. Головна оптика виглядає компактною, хоч і не виключено, що її форма не зміниться до виходу серійної версії Equinox. Поточні фари трохи схожі на ті, що використовуються на електричній версії американської моделі. Загалом кросовер виглядає жорсткішим, краще підготовленим до бездоріжжя.

Про салон американської новинки поки що нічого не відомо. Відсутня достовірна інформація про технічну частину, яку отримає майбутній Equinox. Поточна версія кросовера комплектується 175-сильним двигуном на 1,5 літри з турбонаддувом. І цей агрегат є єдиним, яким оснащується Equinox. Тому, мабуть, кросовер нового покоління збереже цей двигун. Можливо, компанія Chevrolet додасть своїй новинці гібридну установку, враховуючи попит, що зростає, на електрифіковані автомобілі.


Не пропустіть