Toyota оновила водневий седан Toyota Mirai (Фото)

Японська компанія Toyota представила оновлену Toyota Mirai 2023 модельного року. І хоч цей водневий автомобіль практично не змінився, зате тепер він має нову мультимедійну систему.

Так, водій та пасажири оновленої Toyota Mirai можуть взаємодіяти з фірмовою мультимедійною системою та керувати клімат-контролем через 12,3-дюймовий сенсорний дисплей, а також за допомогою голосових команд. Щоб активувати систему, достатньо сказати «Привіт, Toyota».

Стандартно авто оснащується бездротовим підключенням Apple CarPlay і Android Auto, а також 4G з точкою доступу Wi-Fi, до якої одночасно можуть підключатися до п’яти мобільних пристроїв. Також у стандартне оснащення моделі входять системи попередження про лобове зіткнення з виявленням пішоходів та про вихід зі смуги руху, а також адаптивний круїз-контроль та система розпізнавання дорожніх знаків.

Toyota Mirai 2023 модельного року, як і раніше, є задньопривідним середньорозмірним седаном, оснащеним електродвигуном потужністю 134 кВт (182 к.с.), що працює спільно з акумулятором на 1,24 кВт*год і трьома паливними водневими елементами. Паспортний запас ходу у базовій комплектації XLE становить 402 милі або близько 647 км.

Оновлений седан вийде на ринок у двох комплектаціях: XLE і Limited. Ціни на авто стартуватимуть від 49 500 доларів.


Не пропустіть