Volkswagen представив новий бюджетний седан із 110-сильним атмосферним двигуном і АКПП (Фото)

Німецький виробник Volkswagen представив у Китаї новий седан Lavida XR, відомий на інших ринках під іменами Virtus та Polo Sedan. У КНР він стане найдоступнішою моделлю марки.

Як стало відомо MMR, у Піднебесній Lavida XR замінить відразу два застарілі седани – Volkswagen Lavida другого покоління і Volksagen Santana.

Зовні модель для Китаю схожа на бразильсько-індійський оновлений Virtus і виділяється на його тлі лише деталями: зміненою решіткою радіатора, чорними вставками на бамперах та 16-дюймовими дисками нового дизайну. Фари у авто світлодіодні.

Інтер’єр у порівнянні з Virtus помітно спрощено. На це вказують передні архаїчні сидіння з інтегрованими підголовниками, ручним регулюванням і без підігріву.

У списку оснащення авто значаться шість подушок безпеки, цифрова панель приладів, мультимедійна система з камерою заднього огляду, люк, кнопка запуску двигуна, круїз-контроль, датчик світла і система автоматичного екстреного гальмування перед перешкодою.

Рушійною силою новинки став 1,5-літровий 110-сильний «атмосферник» з крутним моментом у 141 Нм. Двигун поєднується із класичним 6-ступінчастим «автоматом» Aisin. Привід у авто передній.

Початок продажів Volkswagen Lavida XR запланований на червень поточного року. Ціни поки не оголошено.


Не пропустіть