Mitsubishi представила новий хетчбек Colt (Фото)

Японська компанія Mitsubishi представила новий хетчбек Colt. На відміну від моделі зразка 10-річної давності, автомобіль призначений виключно для ринку Європи і «братом» оновленого Renault Clio.

Відмінностей від «побратима» мінімум – обмежилося лише емблемами, шильдиками, решіткою радіатора та накладкою на передньому бампері. Те саме можна сказати і про салон, де з’явилися нова маточина керма й інша оббивка сидінь.

Усе доступне для нового Colt «оснащення» Mitsubishi поділив на чотири комплектації: Inform, Invite, Intense та Instyle. Залежно від виконання у хетчбека може бути 7 або 10-дюймовий екран цифрової «приладки», а також 7 або 9,3-дюймовий тачскрин медіасистеми. Стандартно пропонуються системи автоматичного гальмування та контролю розмітки, а такі опції, як, наприклад, адаптивний круїз-контроль доступні лише за доплату.

Базовим є 1,0-літровий трициліндровий атмосферний мотор потужністю 67 к.с., який поєднується з п’ятиступінчастою МКПП. Наступний йде турбодвигун віддачею у 91 к.с., що поєднуватиметься із шестишвидкісною «механікою». Найдорожча версія – це гібрид Mitsubishi Colt HEV, в якому 94-сильний «атмосферник» 1.6 працюватиму у парі з роботизованою коробкою передач (без синхронізаторів та зчеплення) та електромотором (69 к.с.). Сумарна потужність гібрида сягатиме 145 кінських сил.

Випускатимуть Mitsubishi Colt на заводі Renault у Туреччині, а продажі новинки розпочнуться восени поточного року.


Не пропустіть