Абсолютно новий Volkswagen Tiguan зняли у Європі (Фото)

Навесні фотошпигунам вдавалося зняти Volkswagen Tiguan нового покоління на зимових тестах і в США, а зараз автомобіль вивели на дороги загального користування в Європі. Побіжне порівняння американського та європейського Tiguan говорить про те, що особливих відмінностей у дизайні моделей, призначених для різних ринків, не буде.

Проте Tiguan тестують не лише на дорогах загального користування, а й на гоночному треку Нюрбургринга. У салоні – відразу два випробувачі у шоломах. Є надія, що Tiguan R-Line нового покоління виявиться «злішим» нинішнього хоча б у плані налаштування шасі.

А ще фотошпигунам вдалося заглянути до салону нового Tiguan – там встановлений великий екран. Другий екран – це цифрова панель приладів.

Жодних технічних подробиць немає, але ресурс Motor1 пише, що Volkswagen не особливо хоче вкладатися в розвиток платформи MQB Evo, на якій буде побудований кросовер, воліючи інвестувати гроші в електромобілі. Так що щодо саме моторів особливих нововведень чекати не варто. Втім, гібридний Tiguan, що підзаряджається, все ж таки може з’явитися – разом з подзаряжаемым гібридом Kodiaq.

Прем’єра нового Tiguan очікується ближче до кінця року, але продажі стартують, зважаючи на все, вже в 2024 році.


Не пропустіть