Chery представила новий гібридний кросовер. Він може з’явитися в Україні (Фото)

Кросовер Chery TJ-1 нарешті отримав остаточну назву, про що повідомив виробник. З цього моменту автомобіль називатиметься Chery Explore 06.

Chery Explore 06 має габаритні розміри 4538 х 1898 х 1680 мм при колісній базі 2672 мм. Дизайн нагадує деякі моделі Land Rover, а назва бренду органічно вписана в малюнок решітки радіатора. Ручки вбудовані у двері.

Новинка отримає основний екран діагоналлю 13,2 дюйми, через який можна буде керувати всіма функціями, зокрема клімат-контролем. Невелику панель приладів доповнює проекційний дисплей. Також автомобіль отримає систему панорамного огляду на 540 градусів, яка вказує на те, що відбувається під машиною.

Базова версія отримає турбований двигун об’ємом 1,6 л і роботизовану коробку передач. Також буде версія гібридною установкою на базі 1,5-літрового мотора TGDI сімейства Acteco, який доповнюватиме два електромотори та триступенева трансмісія DHT. Запас ходу «гібрида» на електротязі становитиме близько 100 км, а при повному баку та зарядженій акумуляторній батареї кросовер зможе проїхати до 1400 км.

Chery Explore 06 надійде у продаж до кінця 2023 року.


Не пропустіть