Land Rover представив оновлений кросовер Range Rover Evoque (Фото)

Британська компанія Land Rover представила оновлений кросовер Range Rover Evoque. Автомобіль отримав нове оснащення та трохи підкориговану зовнішність.

Як передає MMR, про це йдеться у повідомленні прес-служби бренду

Дизайн оновленого Evoque практично не змінився. Решітка радіатора отримала новий малюнок, у передній оптиці з’явилося більше світлодіодів. Опціонально кросовер тепер можна оснастити 21-дюймовими колісними дисками.

У салоні Range Rover Evoque з’явився 11,4-дюймовий сенсорний екран мультимедійної системи, що отримав нову версію операційної системи Pivi Pro 2. З’явилася і система очищення повітря Cabin Air Purification Plus. Кількість фізичних кнопок керування функціоналом серйозно зменшилася, а селектор трансмісії виконаний у новому дизайні.

У Європі автомобіль запропонують у чотирьох комплектаціях: S, Dynamic SE, Dynamic HSE та Autobiography.

Для оновленого Range Rover Evoque заявлено декілька гібридних силових установок. В їх основі може бути трициліндровий 1,5-літровий турбомотор, а також дизельні та бензинові турбодвигуни об’ємом 2 л.

У Європі вже відкрито прийом попереднього замовлення на новинку. Ціни на модель починаються від 40 080 фунтів стерлінгів або 51 044 доларів.


Не пропустіть