Maserati представила новий 621-сильний суперкар GT2 (Фото)

Компанія Maserati представила свій новий суперкар Maserati GT2. Модель, побудована на базі Maserati MC20, дебютувала в рамках 24 Hours of Spa – щорічних 24-годинних перегонів на витривалість.

«Наша ДНК та наш дух завжди були пов’язані з перегонами. Наша історія почалася та розвивалася від траси до дороги. Рішення повернутися до гонок на треку є частиною продуманої стратегії, яка розпочалася цього року з дебюту у Формулі E і до якої ми тепер додали наше повернення у світ змагань GT. Зараз більше, ніж будь-коли, ми хочемо відродити і підживити ту пристрасть змагань, яка завжди характеризувала нас і мотивувала нас на досягнення важливих віх», – заявив генеральний директор Maserati Давіде Грассо.

Новий Maserati GT2 дебютує на трасі на останніх етапах європейської серії Fanatec GT 2023 року. Також він братиме участь у перегонах протягом усього сезону 2024 року.

Рушійною силою новинки став двигун Nettuno V6 потужністю 621 кінських сил. Мотор поєднується із шестиступінчастою секвентальною коробкою передач.

Нагадаємо, у квітні 2023 року Maserati представила у Шанхаї новий електричний кросовер Maserati Grecale Folgore.


Не пропустіть